• Prosztata gyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Címzett! Érdeklődni szeretnek mi lehet az oka a következőknek: nagyjából másfél hónapja vizelet uriteskor / ejakulaciokor égő fájdalmat érzek.. ez a fájdalom megszűnik ha sok folyadékot pld vizet iszom, viszont jelentősen erősödik ha alkoholt fogyasztok. Voltam utulogusnal, a vizelet teszt negatív lett mindenre. 2 alkalommal is vizsgáltak, illetve az orvos elmondása alapján nincs megnagyobbodva a prosztatám, viszont érzékeny ezért azt mondta kissé be van gyulladva. Felírt monural gyógyszert két zacskóval be is szedtem ahogy kell de továbbra is érzem ugyanazt a problémát. Vissza is mentem kontrollra, de azt mondta hogy nincs semmilyen kimutatható urulogiai problémám. Nem értem hogy az első vizsgálat során megállapított gyuladasra miért nem irt fel semmit, illetve miért tapasztalom továbbra is a kellemetlen tüneteket? Ha elvileg nincs semmilyen probléma. Milyen vizsgálatot lenne érdemes elvégezni? Néha a vegbel tájékán is érzek enyhe Tompa fájdalmat, illetve mintha a herebe is kisugározna néha néha Tompa fájdalom. Köszönöm a választ!

        Dr. Papos István válasza a prosztata témában

        Az elmondottak alapján prosztatagyulladás lehet a panaszok hátterében, melynek kezelésére a Monural nem elegendő és nem megfelelő. Kérem ismételten keresse fel urológusát a megfelelő ellátás érdekében.


        Kérdés: 2017. március 26., 22:00; Megválaszolva: 2017. március 30., 13:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr Segítségét szeretném kérni a következő problémám van: Az ejakuláció az akaratom ellenére történik, ha szeretkezésre kerül a sor, nem tudom irányítani , és az előváladék is nagyon hamar jön (pár csók után, de...
        Tisztelt Doktornő/Úr! A péniszemen a makk alatt ahol "rögzül " a fityma a makkhoz hátul ahogy hátrahúzom a fitymát látok kettő pattanás szerű fehér pöttyöt illetve szúró fájdalom is jelentkezik érintésre. Közösülésnél akkor fáj...