• Csomó a fitymában ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! 25 éves vagyok. A péniszem alsó részén a fitymában megjelent egy csomó, ami kukoricaszem nagyságú. Nem fáj, sem nyugalmi, sem merev állapotban, viszont tapintható, és merevedéskor a csomó is keményebb. Nem tudom mi lehet. Párkapocslat hiányában rendszeresen, heti 2-3 alkalommal maszturbálok. A maszturbálás, a túlzott igénybevétel okozhatja a csomó kialakulását, vagy valami más van a háttérben ? Mire gondol ? Esetleg, ha abbahagyom a maszturbálást, kíváncsi vagyok mit reagál a csomó. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Papos István válasza a pénisz témában

        Nagy valószínűséggel egy ktágult és/vagy betrombotizált visszér okzhatja a tüneteket. Amennyiben ez zavaró,, urológiai szakrendelésen tisztázhatják a pontos okot, illetve szükség esetén az elváltozás eltávolítására is lehetőség nyílik.


        Kérdés: 2017. március 23., 03:00; Megválaszolva: 2017. március 24., 15:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr Segítségét szeretném kérni a következő problémám van: Az ejakuláció az akaratom ellenére történik, ha szeretkezésre kerül a sor, nem tudom irányítani , és az előváladék is nagyon hamar jön (pár csók után, de...
        Tisztelt Doktornő/Úr! A péniszemen a makk alatt ahol "rögzül " a fityma a makkhoz hátul ahogy hátrahúzom a fitymát látok kettő pattanás szerű fehér pöttyöt illetve szúró fájdalom is jelentkezik érintésre. Közösülésnél akkor fáj...