• Mellékhere

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr úr. Panaszom 3-4 éve tart. A porblémám az lenne hogy a jobb mellékherém kb 1,5 x nagyobb mint a bal és érzékenyebb is. Tapintásra nem mondanám keményebbnek mint a amilyen a másik, viszont "feszesebb" tapintású. Néha tompa fájdalmat is érzek mellékherémben, olykor nyilaló. Mindezeket gyakrabban érzem aktus után 1-2 órával és kb 1 napig tart az érzékenység illetve nyilaló fájdalom. Egyebként ezen herém körül a folyadék is jóval több, illetbe az egész here jóval lejjebb helyezkedik el mint a másik. Mostanában viszont ugyan azon a herém alatt is érzékeny illetve fájdalmat érzek ami nem függ össze aktussal. Hozzá tenném hogy magán a herén semmi elváltozást nem tapintható, illtve fájdalmat sem éreztem soha. Mindenfélekép felkelesek egy orvost mostmár, viszont előtte szeretném kikérni az ön véleményét is. Maga szerint mire utalhatnak ezek a jelek. Válaszát előre is nagyon köszönöm!

        Dr. Papos István válasza a mellékhere témában

        A panaszokat okozhatja krónikus mellékhere gyulladás, de prosztatagyulladás is magyarázhatja a panaszokat. Mindenképpen urológiai vizsgálatra van szükség a pontos diagnózis felállításához.


        Kérdés: 2017. március 22., 22:23; Megválaszolva: 2017. március 24., 15:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jónapot. Olyan tünetem van egy éve lassan, hogy vizelési ingerem van folyamatosan, de inkább este lefekvéskor szörnyű érzés. Vizelettenyésztésembe streptoccocus agalactiae volt. Kaptam rá antibiotikumot de nem használt. Ismét...
        Tisztelt Doktor úr! Október 10-én, nőgyógyászati nagy műtéten estem át!Katétert is adtak, amitől húgyúti fertőzést kaptam.Másnap éjjel voltak a vizelési gondjaim, véres volt a vizeletem, és rettenetesen fájt a vizelés! Kaptam két napig...
        Jónapot! Van egy 10 éves fiam, 6-7 cm. a pénisze és évek óta nem nő. Én már ezen stresszelek egy ideje hogy ez baj e, vagy akadályozni fogja e a gyermekvállalásban ha nagyobb lesz. Nem tudom hogy elmenjünk e orvoshoz. Köszönettel: Egy...