• Herevisszértágulat okozhat potenciazavart?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Ultrahangos vizsgálat bal oldalon enyhe herevisszértágulatot és enyhe vízsérvet is kimutatott. (Az ultrahangos azt mondta hogy nem kell foglalkozni vele mert enyhe). A kérdésem hogy ez okozhat-e potenciazavart (félkemény)? Mielőtt megjelent a visszér probléma, izgalmi állapotban a heréim általában felhúzódtak. Másik kérdésam, hogy mitől lehet az hogy mostanában a bal herém "lustább" többnyire lógni szokott még izgalmi állapotban is. Az ejakulálás is gyenge (nem lövel messzire...). Úgy érzem hogy a lógó bal here okozza. Lágyéktól felfelé enyhe fájdalmat is szoktam érezni. Az ondóm állaga is van hogy sűrűbb, darabkás, zselés. Régebb más volt. Elfogok menni orvoshoz csak nagyon cikinek érzem, de addig is kérem látatlanban próbálja megtippelni hogy mi lehet a baj és hogy mi lehet a megoldás. Válaszát előre is nagyon köszönöm!

        Dr. Papos István válasza a merevedési zavar témában

        Nem okozhat potenciazavart. A bal here általában mindenkinél "lejjebb" lóg. Az ondó állagát az étkezés, folyadékfogyasztás, a szex sűrűsége határozza meg.


        Kérdés: 2017. március 18., 13:31; Megválaszolva: 2017. március 19., 17:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: