• Erekciós zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr! Közel 40 év év aktív házasélet után öt hónapja nem működik a szexuális életünk az az ,hogy ha van is merevedésem aktus közben szinte leblokkol és nincs befejezés. Voltam urológusnál az éves vizsgálaton. Azzal vigasztalt, hogy a stressztől van,nem tudok magával mit kezdeni, az ön korosztályának havi egy az átlag ő negyvennyolc és már ő sem a falu bikája!Én megnyugodva távoztam miért panaszkodom én eddig heti 2-3 nekünk jó teljesítmény,Ha működik!. kb 8 éve prosztata nagyobbodásra szedek Tanyz 0,4 mg napi 1 tb,Labor:Tesztoszteron totál,16,0,7, PSA 0,244 Házi orvosomtol kaptam nappalra Xanax Sr 0.5 2x1 és éjszakára Xanax 0.5, 2tb altatónak . Mivel elég stresszes a munkám és keveset tudok pihenni. Magas vérnyomásról is szedek gyógyszert. Házi orvosom potencia növelőt ajánlott ami 2db tízezer Ft . Olvastam az önök rovatában a Pharmaforte Maximus férfierő étrendkiegészítő 800 as napi 3x1 vagy potencia növelésre 2x2tb Nállam maximálisan működik csak szeretném kérni a véleményét, hogy az egészségre mennyire káros és ön szerint szedhetem e.Válaszát előre is köszönöm Tisztelettel Sz I

        Dr. Papos István válasza a ED témában

        Amennyiben a táplálékkiegészítő működik, akkor nyugodtan szedheti, nem okoz semmiféle problémát.


        Kérdés: 2017. március 17., 10:46; Megválaszolva: 2017. március 18., 14:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: