• TUIP, TURP

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Amikor meghallottam a hírt le sokkoltam és csak otthon jutott eszembe hogy miket szeretnék tudni erről a műtétről. Megállapították hogy hólyag nyak szűkületem van, és ezt egy műtéti kimetszéssel szeretnék megoldani, viszont ha ezt a műtétet elvégzik utána nem lehet gyerekem szexuális úton, a kérdésem az lenne hogy ez a műtét után milyen életet élhetek, illetve a szexuális életem ezután mennyire változik meg esetleg impotenciát okozhat-e ez a műtét? Képfeltöltésben küldöm a leletemet. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Papos István válasza a TUIP témában

        A műtét követően ún. retgrográd ejakuláció léphet fel (az ondó a húgyhólyag felé távozik). Impotenciát, azaz merevedési zavart a műtét nem okoz.


        Kérdés: 2017. március 07., 20:30; Megválaszolva: 2017. március 07., 21:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr Segítségét szeretném kérni a következő problémám van: Az ejakuláció az akaratom ellenére történik, ha szeretkezésre kerül a sor, nem tudom irányítani , és az előváladék is nagyon hamar jön (pár csók után, de...
        Tisztelt Doktornő/Úr! A péniszemen a makk alatt ahol "rögzül " a fityma a makkhoz hátul ahogy hátrahúzom a fitymát látok kettő pattanás szerű fehér pöttyöt illetve szúró fájdalom is jelentkezik érintésre. Közösülésnél akkor fáj...