• Mellék here gyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr úr.egy hete a jobb oldali mellékherém begyulladt másnapra kemény duzzanat lett rajta szeretném megkérdezni hogy mikorra várható a duzzanat ill a keménység megszünése a gyulladás már gondolom lememt róla már nem érzem forrónak illetve pirosnak se látom erintésre már nem érzékeny de nyomásra már érzekenyebb nagyon zavar idegesít a jelenléte jegeltem polcoltam vizes ruháztam feküdtem vele a kezelést kedden keztem el ma vasárnap van válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Papos István válasza a duzzanat témában

        A gyulladás okozta duzzanat hetek múlva szűnik csak meg. Mindamellett mindenképpen javasolt urológiai vizsgálat, hiszen a hereduzzanatot más kórkép is okozhatja, és ennek kizárása rendkívül fontos.


        Kérdés: 2017. március 05., 20:33; Megválaszolva: 2017. március 05., 20:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: