• Vères vizelet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nagyapám 64 èves,5 napja vères a vizelete. Az utobbi kèt napban egyre vèresebb a vizelet. Pènteken vettek tőle vizeletet,a mai nap kelett visszamennünk. Közöltèk hogy 2 hètig nem lesz urologus. Az ápoló nagyon megijesztett minket,aztmondta ne várjunk egy napot sem,mert nagyon nagy baj előjele a vères vizelet. Az elmúlt èvek során is előfordult hogy nehezen pisilt ès csípett ha vizelt,de akkor nem volt vèr a vizeletèben. Egy hetes gyógyszeres kezelès után mindig megszűntek a panaszai. Kèrem segítsen,nagyon aggódunk. Most privát urológus után èrdeklődünk. Eddig nemsikerült senkit találni.

        Dr. Papos István válasza a véres vizelet témában

        A véres vizelet valóban urológiai vizsgálatot igényel. Okozhatja a vese, a hólyag, a prosztata betegsége egyaránt. Mielőbbi urológiai vizsgálat szükséges. Üdvözlettel: dr. Papos István


        Kérdés: 2017. február 20., 14:03; Megválaszolva: 2017. február 23., 22:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr Segítségét szeretném kérni a következő problémám van: Az ejakuláció az akaratom ellenére történik, ha szeretkezésre kerül a sor, nem tudom irányítani , és az előváladék is nagyon hamar jön (pár csók után, de...
        Tisztelt Doktornő/Úr! A péniszemen a makk alatt ahol "rögzül " a fityma a makkhoz hátul ahogy hátrahúzom a fitymát látok kettő pattanás szerű fehér pöttyöt illetve szúró fájdalom is jelentkezik érintésre. Közösülésnél akkor fáj...