• Lagyekserv utan

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor ur! Bal oldali lagyekserv (hereserv) mutetem volt 1 eve. A mutet utan a serv oldali herem fixen fent maradt a penisz alatt (nem log mint a masik oldali). Neha kenyelmetlen es zavaro igy. A kerdesem az, hogy ez normalis, okozhat e a kesobbiekben akarmilyen problemat illetve van e lehetoseg korrigalasra? A valaszat koszonom! Udvozlettel.

        Dr. Papos István válasza a here témában

        Ez a műtétet követően kialakulhat, önmagában nem kóros állapot. Korrigálásra csak akkor van szükség, ha ez az állapot panaszokat okoz.


        Kérdés: 2017. február 16., 14:37; Megválaszolva: 2017. február 19., 00:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: