• elvesztett here

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Papos! Egy éve egy szerencsétlen varicocele műtét következtében elvesztettem a bal herémet, ez csak jóval a műtét után derült ki, állítólag véletlenül elkötötték az artériát műtét közben, azóta lassan zsugorodik, mára már csak kb cseresznyemag méretű maradt és nem működőképes, elhalt, vagy nem tudom hogy ezt hogy mondják. Az orvosom azt mondta hogy ezzel már nem kell semmit csinálni, nem kell eltávolítani, lassan eltűnik, felszívódik a here és a megmaradt, ép herém átveszi a szerepét így nem lesznek hormonális gondjaim sem. Pár órányi internetböngészés során viszont többször olvastam olyat, hogy üszkösödéshez és egyéb problémákhoz vezethet, illetve a működőképes jobb herémet is veszélybe sodorhatja ha nem lesz eltávolítva az elhalt here. Viszont az én esetemben a bal heréből, mint írtam már alig maradt valami... Kérdésem az lenne, hogy akkor most hogy is van ez? Válaszát köszönöm.

        Dr. Papos István válasza a here témában

        Amennyiben egyéb panaszt nem okoz, akkor nem kell a sorvadt herét eltávolítani, az nincs hatással a másik here működésére.


        Kérdés: 2017. február 04., 23:22; Megválaszolva: 2017. február 05., 13:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr Segítségét szeretném kérni a következő problémám van: Az ejakuláció az akaratom ellenére történik, ha szeretkezésre kerül a sor, nem tudom irányítani , és az előváladék is nagyon hamar jön (pár csók után, de...
        Tisztelt Doktornő/Úr! A péniszemen a makk alatt ahol "rögzül " a fityma a makkhoz hátul ahogy hátrahúzom a fitymát látok kettő pattanás szerű fehér pöttyöt illetve szúró fájdalom is jelentkezik érintésre. Közösülésnél akkor fáj...