• Injekciós kúra

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Pár napja voltam urológusnál /magánrendelésen/! Merevedési problémával illetve hogy nem kívánom úgy a szexuális együttlétet. Vizsgálat eredménye: prosztata gyulladás nem ürül rendesen. Két megoldást javasol injekció kúra 15 alkalmas 500000 ft /nevét nem mondta meg/azzal az indokkal hogy én úgyse tudom beszerezni. Ezzel egyidejűleg péniszbe injekció és prosztata masszázs. Vagy ha ezt nem tudom kifizetni ír föl pirulát amitől lesz rendes merevedésem. De ez mind még a labor előtt már kezdte volna!!! Nem mertem belevágni hisz más eredmény nincs! Még az is elvette a kedvem hogy a hozzá járó betegek 90 % a ezt a kezelést kapja. Önnek mi a meglátása az enyémmel szemben. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Papos István válasza a prostatitis témában

        A prosztatagyulladás kezeléséhez az esetek jelentős részében nem kell 500000 Ftos injekciós kúra. A penisbe adott injekciónak is meg van a maga javallata, de biztosan nem ez a kezdeti kezelési lehetőség. Javaslom, hogy keressen fel másik redelést.


        Kérdés: 2017. január 27., 21:46; Megválaszolva: 2017. január 27., 22:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: