• pénisz merevedési probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv! Szeretnék segítséget kérni, van egy barátom akinek mostanában nem áll fel adott esetekben. Ez egyre gyakrabban fordul elő. Elment orvoshoz azt mondta fel van fázva kapott kúpot is már harmadjára. Úgy érzem nem kíván mert ha magának csinálja akkor felall, rám meg akkor amikor épp nem foglalkozom vele és rajon h most épp akar. De ha sexy fehérneműt húzok, ha gerjesztem nem történik semmi és ha nagynehezen elerem h felalljon akkor is van hogy közben lelankad. Azt mondja kíván de nem hiszek neki mert ha tényleg a felfazas miatt lenne akkor saját kezimunkajara se állna fel. Önnek mi a véleménye erről?

        Dr. Papos István válasza a ed témában

        A prosztatagyulladás valóban okozhat merevedési panaszokat, ilyen esetekben csak igen intenzív stimulácioóra (pl. maszturbálás) érhető el elégséges merevedés. Higgyen a partnerének!


        Kérdés: 2017. január 19., 01:06; Megválaszolva: 2017. január 19., 17:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: