• Vazelin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr. Ur tegnap toltotem vazelint a nemiszervembe kb 60 ml de elote is volt mar benne. De ma reggelre a bort nem tudam rajta felhuzni. Mivel oda szorult a vazelin ahol meg szurtam tuvel mikor fecskedovel tetoltotem a vazelin kiseb seb let rajta mivel forro volt a vazeni.es ez a sebbol mostanra fojik a vazelin ki . Ijenkor mi a teendo? Vagy mit tegyek ?vagy esetleg nyomkojam amig kinek jon belole.? De kezdem ugy erezni hogy fojik lefele a golyoimhoz. Elore is koszonom valaszat.

        Dr. Papos István válasza a vazelin témában

        A vazelines feltöltés minden esetben káros és előbb vagy utóbb súlyos következményekkel jár. Javaslom, hogy forduljon urológiai szakrendeléshez segítségért.


        Kérdés: 2017. január 14., 23:02; Megválaszolva: 2017. január 18., 09:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr Segítségét szeretném kérni a következő problémám van: Az ejakuláció az akaratom ellenére történik, ha szeretkezésre kerül a sor, nem tudom irányítani , és az előváladék is nagyon hamar jön (pár csók után, de...
        Tisztelt Doktornő/Úr! A péniszemen a makk alatt ahol "rögzül " a fityma a makkhoz hátul ahogy hátrahúzom a fitymát látok kettő pattanás szerű fehér pöttyöt illetve szúró fájdalom is jelentkezik érintésre. Közösülésnél akkor fáj...