• Korai magömlés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornö/ur Az a problémám hogy mikor a párommal szeretkeznénk már az elöjátéknál is van olyan érzésem hogy elmegyek de mikor beteszem pillanatokon belül elmegyek. Hallottam olyat hogy a pénisz végébe a makkba injekcioznak valamit és az késlelteti.Ön szerint ez jo???? azt mondják hogy megnagyobbodik igy a makk,de az nem érdekelne minket csak jo legyen végre a szex. Kérem segitsen és ha szegeden tud ilyen orvost aki ezt megcsinálja kérem irja meg. Elöre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a szexualitás témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Leírása alapján merevedése kielégítő. Az viszont nem derül ki, hogy hány éves, és kapcsolata mennyire új.
        Ezek azért fontosak, mert a korai magömlés lelki eredetű.  Rendszerint  teljesítmény centrikus életet élő embereknél, kapcsolatok kezdetén, a rossz szexuális teljesítménytől való félelem miatt alakul ki.
        Megoldása  semmiképpen  sem műtét, hanem  egy olyan  meghitt, teherbíró kapcsolat  kialakítása, amely a téves szorongást eloszlatja.

        Üdvözlettel:  Dr. Kocsis István


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-08 10:02:10; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 13:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó