• Enyhe fájdalom a makk körül

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/úr! 22 éves férfi vagyok. Körülbelül 3 hete érzek enyhe, kissé szúró fájdalmat a makkom körül. Külsérelmi nyom nincs, a fájdalom helyét sem tudtam pontosan beazonosítani. Leginkább akkor érzem, ha összeszorítom az izmot a pénisz végén. Vizeletem normális, nem csíp, nem szúr. Egyéb elváltozást sem tapasztaltam. Van olyan nap, amikor észre se veszem, hogy fájna. (Régebben is volt hasonló "fájdalmam", de az egy nap után el is múlt.) Nem tudom, hogy ez valamiféle fertőzésre utal, vagy okozhatta-e valami ezt az érzékenységet szexuális aktus (orális szex) során.

        WEBBeteg szakértő válasza a nemiszerv fájdalma témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Ha elváltozást nem lát, valószínűleg panasznak szervi oka nincs. A péniszben ugyan nincs izom de egy lehetnek furcsa érzetek. Megnyugodhat, egészséges, csak így tovább.

        Üdvözlettel:  Dr. Kocsis István


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-04 22:02:14; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 11:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó