• Pénisz nyirokér duzzanat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr!A péniszemen egy húr alakú nyirokér duzzanat található a makk alatt,ez a duzzanat meg van már 4 hónapja és urológus is látta de azt mondta nem tud vele mit csinálni majd fel szívódik.Kérdésem az volna hogy valójában ilyen hosszú folyamat lenne míg fel szívódik és hogy biztos el fog múlni,illetve létezik e rá valami szer?Köszönettel M. L.

        WEBBeteg szakértő válasza a érduzzanat témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Nem ritka az Ön által leírt érduzzanat. Egy recept nélkül megvásárolható Lioton nevű géllel a duzzanat megszűntethető.

        Üdvözlettel:

        Dr. Kocsis István   urológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-29 18:51:43; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 09:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?