• Körülmetélés után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Páromon 1 hete hajtottak végre fitymaszűkület miatt körülmetélést, aki emellett még cukorbeteg is. A műtét annak ellenére megtörtént, hogy az akkori cukorszintje 12-es értéket mutatott...sürgős beavatkozás volt. Kérdésem az lenne, hogy a cukorbetegség mennyiben lassítja a gyógyulási folyamatot, ill. mi az, amire fokozottan figyelni kell? Köszönettel: T

        WEBBeteg szakértő válasza a cukorbetegség témában

        Tisztelt Olvasónk!


           A cukorbetegség egyik kellemetlen szövődménye a fitymaszűkület, melynek egyetlen jó megoldása van, a teljes körülmetélés. A műtéti heg, beállított vércukorszint mellet kb. két hét alatt gyógyul, természetesen egyénre szabott eltérések lehetnek. A Neogranormon, vagy az újabban reklámozott Bepanten kenőcs, illetve a kamillás öblögetés gyulladásgátló, gyógyulást segítő hatású, érdemes ezek valamelyikét alkalmazni.


        Üdvözlettel:

         Dr. Kocsis István urológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-29 18:53:42; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 08:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: