• Élet világossejtes veserák után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! 2007.09.hónapban műtöttek.Tu.renis l.d C64pT1AGI NxM0 Resectio inf. tu.renis. M :1+M:1+3 /TNM klasszifikáció pT1aM : 8312/3 Vesesejtes carcinoma T: 7100 VESE N0S Tu renis. A daganat egy cisztában alakult ki kb. 10 évig ellenőriztettem, semmit nem változott a ciszta. Az önök lapján olvASTAM, HOGY NAGY A VALÓSZINŰSÉGE a kiujulásnak. Kérdéseim: élhetem továbbra is az eddigi életemet: heti 1 óra gyógytorna 1 óra uszás uszodában? Futópados edzést csinálhatok-e, 5 perc/nap inkább gyaloglás, mivel szivkoszorúérelmeszesedésem van. 2.Fürödhetek e a hévizi Tóban ? azt hallottam, daganattal műtötteknél ártalmas. 3.Kell e speciális diétát tartani, cukorbeteg vagyok, azt próbálom tartani, gyógyszert szedek. 4.Gyakran aggodom a műtét óta.Túlsúlyos vagyok:88/168 cm.Kell e fogyni? 5.Lenkei féle vitaminokat és culevitet szedek.Ez hasznos? 6.Van e remény a túlélésre, vagy a gyógyulásra ? Zsuzsanna 60 éves Rák jeleige Zsuzsanna 60 éves

        WEBBeteg szakértő válasza a daganat témában

        Kedves Zsuzsanna!

        Leírása alapján a daganat kezdeti stádiumú volt, kis kiterjedésű, amely áttétet nem adott. Tumormentes, gyógyult. Időszakos kontrollra kell a kezelőorvosához menni, más teendő, megszorítás nincs.
        Úszhat, futhat, fürödhet a hévízi tóban, teljes életet élhet.

        Üdvözlettel:  Dr. Kocsis István


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-12 09:35:08; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 15:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: