• Fitymaszűkület?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr / Kedves Doktor Nő! 15 éves vagyok és a péniszemen mikor merev állapotban van, nem tudom teljesen hátrahúzni a bőrt, hanem a makk alatt egy pár mm -rel megáll és egy kis bőr gyűlik össze... Na most ez fáj, ha megpróbálom továbbhúzni... Ha meg nyugalmi állapotban van, akkor meg teljesen, fájdalom nélkül letudom húzni. Egyik fórumon ezt megérdeklődtem és olyan válaszokat kaptam, hogy esetleg a fitymafék lehet a hibás. (Kb. 4 - 5 évesen már volt fitymaszűkületem.) Ha esetleg mégis fitymaszűkület lenne, akkor mi a mód rá, hogy ezt a problémát megoldják. Először is kihez kéne fordulni, illetve milyen módszerekkel tudják ezt megállapítani ilyenkor. A választ előre is köszönöm.

        Dr. Boros Miklós válasza a fitymaszűkület témában

        Tisztelt Kérdező! Keressen fel urológiai szakrendelést. Merevedés esetén is a makk mögé kell jönnie a fitymának. A leírás alapján nem egyértelmű, hogy fitymaszűkületről van-e szó.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. november 22., 17:58; Megválaszolva: 2011. november 24., 19:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó