• Nemiszerv/Húgycső pirosas

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő. Nekem az lenne a kérdésem, hogy mi lehet annak az oka, hogy gyakori a vizelés(néha éjszaka is fel kell keljek), ill. medencecsont tájékon két felől, ilyen fura érzést érzek, néha fájdalmat is. Ez a fura érzés fájdalom, csak a nap folyamán néha érződik... Kb. egy hónapja vettem észre a húgycső nyílásomnál, ilyen pirosas „duzzanat” kicsi megnagyobbodás veszi körül, található ami eddig nem múlt el. Nem tudom, mi lehet a probléma. Előre is köszönöm a választ.

        Dr. Merth Gábor válasza a gyakori vizelés témában

        Kedves Kérdező! Nagy az esély arra, hogy valamilyen húgyúti fertőzése/nemi betegsége van, mely biztos, hogy magától nem fog elmúlni. Javaslom, forduljon urológus szakorvoshoz, aki kezelni fogja a problémát. Tisztelettel, Dr. Merth Gábor [email protected]


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor

        Kérdés: 2011. november 22., 15:14; Megválaszolva: 2011. november 23., 15:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó