• Szexben probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő. Kényes problémával zavarom önt.A párommal 1,év 5 hónapja vagyunk együtt.Nagyon szeretjük egymást. Ö 19 én pedig 20 évesek agyunk. 1 egymással vesztetük el a szüzességüket is. Együtt iis élünk kb 1 éve már. De mióta 1 üt vagyunk azóta vannak a problémák mivel ő kb 30 másodperc alatt elmegy én meg sehol se tartok.És ez így megy hónapok óta.Lehet e nekem ebből problémám.??? Ém nem sok szor izgulok fel és szárazon csináljuk.Van amikor durex zselét használunk hogy csússzon. Nagyon szeretem a párom és sose mondom neki hogy baj van mert nagyon gyenge idegzetű és amikor 1 xer meg említettem neki azóta folyamatosan kipróbál mindent hogy jobb legyen.De nekem se hogy se jobb sosem,de anyira szeretem hogy nem akarom meg bántani. Már használt kamagra gold zselét,és most legutóbb viagra 100mg os tablettát de semmi.Úgyan úgy 1 percnél tovább nem megy. Mit tegyünk??????? Köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a korai magömlés témában

        Kedves Kérdező! A korai magömlés oka lehet szervi illetve lelki. Az utóbbi a gyakoribb. Vannak speciális technikák, amikkel az orgazmus késleltethető, erről a weboldalunkon is olvashat. Érdemes szervi okok miatt urológiai kivizsgálásra is bejelentkeznie párjának.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 19., 09:32; Megválaszolva: 2011. november 21., 13:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?