• Mellékheregyulladás utáni fennálló panaszok nem múlnak

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor ur több mint egy éve volt egy here mellékheregyulladásom azóta vannak pansziam jobboldali mellékherém huz feszit stb kénylemetlenséget okoz fájdalom az ninc s benne voltam here kismedencei mri vuizsgélaton ahol vaskosabb enyhén kiszélesedett mellékherét mutattak ki prostatámat viszgálaták de semmi baja néha érzek égő érzéeket hugycsövemnél is amik enyhék valamint deréktájon is nagyon tanácstalan vagyok már több mint egy éve vannak pansziam az egyik doki herefeltárást ajánlott fel illetve részleges mellékhereeltávolitást mert az mri cd jén megnézte adiagnozist és ott a mellékhere farki részét látja szerinte az okozza ap ansziamat Kérdéeim hogy érdemes e falválanom amütétet ilyen panszokkal és hogy mütét közben a doki megtudja állapitani hogy elég a a részleges eltávolitás vagy teljes kell e??? Valamint eltávoliutás után maradhat visza fájdalom?

        WEBBeteg szakértő válasza a mellékhere eltávolítás témában

        Kedves Kérdező! Kérdésekkel válaszolnék: Ondótenyésztést, ondóvizsgálatot végeztek? Mennyi ideig tartott az AB kúra, milyen más kezelésben részesült? Esetleg TBC-re vizsgálták? (Néha egy makacs krónikus mellékhere gyulladás képében jelentkezik a betegség!) Partnere ki van vizsgálva (mint "fertőzőforrás", valamint azon is gondolkodjon el, nem szedheti-e össze valahonnan a dolgot, "állandó jelleggel"...) Műtétet legtöbbször tályog jelenléte esetén végzünk, esetleg "összenövések" miatt. Tisztelettel, Dr. Merth Gábor


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. november 16., 10:36; Megválaszolva: 2011. november 20., 19:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: