• Fityma kerdes

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo napot kivanok! Kisfiam 5 es fel honapos es 2 napja vettem eszre, hogy megvaltozott a futyijen valami. Elore csak azt vettem eszre, hogy kipirosodott a hegye (nem olyan nagyon, a pelenka is felserthette) es amikor furdeskor a fitymat meg akartam mozgatni nem olyan volt mint addig. Ahogy huztam hatra mar egybol megjelent a lyuk, joforman nem is kellett meghuzzam, hanem ahogy megfogtam mar a bor nyilt szet es lathato volt a lyuk. A ferjem szerint ez a lyuk mar a hugycso. De sajnos ebben sem vagyunk biztosak. Az a gond, hogy nem tudjuk ez normalis-e vagy esetleg letapadt a fityma belso resze vagy valami mas gond van. Amugy ha hozzaerek a futyijehez nem faj neki. A letapadas azert nem tunik valoszinunek, mert minden este meghuztuk a fitymat(nem feszegettuk, csak amig kilatszik a lyuk es kesz); csaladorvoshoz egyelore nem akarok menni, mert minden alkalommal nagyon hatrahuzza a fitymat, alig figyel oda es amig mem tudom hogy esetleg ez mi lehet nem akarom vinni, nehogy nagyobb baj legyen az eroltetesbol.

        Dr. Boros Miklós válasza a fityma témában

        Tisztelt Kérdező! A leírás alapján nincs semmilyen probléma. A lyuk csak a húgycsőnyílás lehet. Fürdéskor a fityma tornáztatása, azaz addig húzzák, amíg nem feszül a fityma nem okoz fájdalmat és nem is tud vele problémát okozni. Minden alkalommal vissza kell húzni, ha hátrahúzzák.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. november 14., 13:40; Megválaszolva: 2011. november 15., 18:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: