• Balanitis gyulladás utáni fehér foltok a makkon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő Olyan kérdéssel fordulok önhöz, hogy volt nekem még balanitis gyulladásom elég csúnya az év elején aztán fityma szűkülettel és rövidfitymafék problémával megműtöttek. És a makkomon van 2 fehér folt szerűség én először azt hittem hogy un: lichen sclerosus betegség ahogy informálódtam az interneten aztán elmentem a bőrgyógyászatra és azt mondták keloid keletkezett az előzőleg zajlott gyulladás helyén (ők kezeltek balanitissel) Valóban lehet keloid és nem valami csúnyább dolog? Előre is köszönöm a válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a balanitis, hegképződés témában

        Kedves Kérdező! Nem ismervén esetét, azt kell mondjam igen, egy komolyabb gyulladás valóban gyógyulhat "keloidos heggel". Kérdés, honnan szerezte a gyulladást, és esetleg fenn áll-e még a betegségét előidéző tényező. Tisztelettel, Dr. Merth Gábor


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. november 09., 18:26; Megválaszolva: 2011. november 10., 12:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: