• Diszkomfort érzés a péniszen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Néhány hete fájdalmat érzek a péniszem felső részén, a makk alatti területen.Nem fáj folyamatosan, nem is nevezném fájdalomnak, inkább diszkomfort érzet.Belülről jövő nyomó, feszítő érzés.Nem viszket, nem ég csak kellemetlen.Merevedéskor intenzívebb.Valamint a makkom alsó peremén körbe fehér pattanás szerű és a makkom tövénél, közvetlen alatta piros, de inkább a péniszem belső színével egyező valamik vannak.Ezek lehetnek faggyúmirigyek?Ezek már régóta jelen vannak és abszolút panasz mentesek, nem zavarnak. Köszönettel, Gábor

        WEBBeteg szakértő válasza a péniszfájdalom témában

        Kedves Kérdező! Valószínűleg -nem látván a dolgot- az utóbb említett "pattanások" valóban mirigyek, teljesen természetes, hogy ott vannak. A fájdalommal kapcsolatban (pláne merevedéskor) több kórok is felmerül, így azt javaslom, forduljon szakorvoshoz. Addig is gondolkodjon el a következőkön: az utóbbi időben volt-e új partnere, merevedéskor deformálódik-e a pénisze (pl. "görbül" vmerre), közösülést zavarja-e a fájdalom valamilyen formában, potenciája megtartott-e, van-e valamilyen ismert betegsége. Szedett-e huzamosabb ideig valamilyen gyógyhatású készítményt. Ezek valószínűleg el fognak hangozni kérdés formájában az orvosnál. Tisztelettel, Dr. Merth Gábor [email protected]


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. november 08., 02:18; Megválaszolva: 2011. november 08., 16:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?