• Férfipropléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Úr/Nő! A problémám szexuális együttlét alatt és után következett be. Nem tudom, hogy van-e esetleges összefüggés a két tapasztalt jelenség között, ezért mind a kettőt leírnám. Az első, hogy az aktus közepén jelentkezett szúró fájdalom az alhas bal oldalán, amit megpróbáltam nem figyelembe venni - gyenge fizikumú ember vagyok, testi fáradtságnak véltem - és ami egy pár perces "pihenés" után meg is szűnt. Amit még fontosnak tartanék leírni, hogy az együttlét közben többször meg kellett "állni", hogy az orgazmusom ne következzen be olyan hamar. Az aktus végén pedig nem is következett be ejakuláció, mert úgymond abbahagytuk. Ekkor vettem észre a második problémát, ami egy a jobb here vezeték mentén tapintható kb. borsó nagyságú erős fájdalommal járó csomó volt, ami érintésre az alhas jobb oldalába sugárzó fájdalommal reagált. Mivel olvastam régebben, hogy problémát okozhat, hogy ha a férfi nem jut el a kielégülésig (nem tudom mennyire lehet hinni egyes írásoknak), ezért maszturbációval jutottam el idáig. Eközben a csomó teljesen eltűnt és a fájdalom is szinte teljesen megszűnt. Mindenképpen el fogok menni andrológus szakorvoshoz, de az lenne a kérdésem, hogy mi lehetett ez ön szerint és mennyire kell aggódnom? (Sajnos hajlamos vagyok egyes testi problémáimat túlaggódni és nem a megfelelő "önféltéssel" párosítani.) Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Merth Gábor válasza a urológia témában

        Kedves Kérdező! Öööööö... lehetséges, hogy felfedezte a "mellékheréjét"? Ennek tapintása nem kellemes, csomó szerű tapintatú. És teljesen normális, hogy ott van. Ha andrológushoz fordul, ő biztosan ki fogja vizsgálni az ejac. precox okát is. (Ok lehet valamilyen gyulladás, mely akár az Ön által okozott panaszokat is okozhatja!) Tisztelettel, Dr. Merth Gábor


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor

        Kérdés: 2011. november 06., 16:53; Megválaszolva: 2011. november 08., 17:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: