• Tüdőrák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Csont izotóp vizsgálaton voltam.A lelet az alábbiakat tartalmazza:A vázrendszerről készített felvételeken pathológiás dúsulás a jobb vállizületekben látható.Dorsalis gerincen durva scoliosis.Vélemény: Térszűkítő folyamatra utaló jel nem látható.Degeneratív folyamat.Hogyan kell ezt értelmeznem.Van-e csont áttét vagy nincs?

        Dr. Molnár Katalin válasza a tüdőrák témában

        Kedves Hölgyem, valószínűleg nincs. A jobb vállízület célzott rtg felvétele javasolt kiegészítő vizsgálatként. Fontos van-e fájdalma és milyen a laborlelet ALP értéke,mindezeket összevetve adható meg a pontos válasz. Üdvözlettel dr.Molnár Katalin


        Dr. Molnár Katalin
        onkoradiológus

        Dr. Molnár Katalin

        Kérdés: 2011. szeptember 12., 19:03; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 08:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktornő! A fiamnál ősszel tüdő szarkoidózist diagnosztizáltak, a 3 hónappal későbbi CT vizsgálat progressziót mutatott, s májon is észlelhető elváltozás van. Sajnos, az addigi leleteket nem kaptam meg a fiamtól. Az orvosa a CT...