• Tüdőrák tünetei?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretném megtudni hogyha hullik a hajam és néha véreset köhögök és ha túl meleg van egy adott helyen, nem bírok levegőt venni és ki kell mennem a friss levegőre, az lehet a tüdőrák tünete? A fülem is szokott fájni és már sütötték fel az orrom. Azóta csak egyszer vérzett, de anyira nem volt komoly. Előre is köszönöm a választ! Egy 18 éves lány.

        WEBBeteg szakértő válasza a hajhullás témában

        Tisztelt Kérdező!

        A hajhullás 18 éves lányoknál sok mindentől lehet, de ennek a tüdőgyógyászati oka ritka. A véres köhögés az összefügghet a néha vérző orral, amit már felsütöttek és ettől a füle is fájhat. Ha meg túl meleg van és kinn kap levegőt, akkor menjen ki gyakrabban. Különben nem tudom dohányzik, esetleg mást is szív, mert ezek hatására hullhat a haja és vérezhet az orra is. Mindent összegezve ez még nem tüdőrák.

        Dr. Brugós László


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-04 09:47:36; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 10:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktornő! A fiamnál ősszel tüdő szarkoidózist diagnosztizáltak, a 3 hónappal későbbi CT vizsgálat progressziót mutatott, s májon is észlelhető elváltozás van. Sajnos, az addigi leleteket nem kaptam meg a fiamtól. Az orvosa a CT...