• Ön szerint ez daganat lehet -e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Nő! Mellékelten küldeném az édesapám mellkas CT eredményét. Kérném szíves szakvéleményét,hogy ön szerint ez daganat lehet-e? Keddre kapott időpontot az oncoteamhez. Eddig csak Pullmonológián járt, készítettek mellkas röntgent, azon nem volt semmi eltérés. Eddig nem volt onkológián sem, a pullmonológus az oncoteamhez küldte rögtön. Köszönettel: Novák Dzsenifer

        Dr. Hangonyi Csilla válasza a CT lelet témában

        Kedves Dzsenifer! A CT-n leírt kis gócok általában régi folyamatok maradványai. Ezek az apró elváltozások a hagyományos röntgen felvételeken nem láthatók. Elsősorban nem daganatra jellemző a kép, további kontroll, és megfigyelés szükséges. Üdvözlettel:


        Dr. Hangonyi Csilla
        tüdőgyógyász, allergológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Hangonyi Csilla

        Kérdés: 2017. augusztus 25., 16:11; Megválaszolva: 2017. augusztus 27., 09:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó