• Elment volna a magzatom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        25 éves nő vagyok,a párommal terveztük a babát és 6 hónap után össze is jött, 2 pozítív terhességi teszt is kimutta ezt. ez az első babánk. kb 4-5 hetes lehetek. de tegnap sajnos arra mentem ki a wc-re hogy pirosas-barnás vérzésem volt,és előtte nagyon picit görcsölt a hasam, ma csak egy kisebb barnás valami volt a betétemben.. nem mondanám vérzésnek,de most nagyon megijedtem. szeretnék orvoshoz menni,de csak du 1-ig van rendelés,és nem tudok elmenni csak úgy a munkahelyemről. a legrosszabbtól tartok.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! A tünetek fenyegető vetélés jelei is lehetnek, de akár egy vérömleny is okozhat ilyet, ami pedig nem azonos a vetéléssel, csak a mielőbbi orvosi vizsgálat fogja tisztázni, hogy mi a vérzés oka.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 26., 15:36; Megválaszolva: 2011. október 27., 09:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: