• Segítséget kérnék!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő! Szeptember 1-én volt az utolsó vérzésem,nőgyógyászati vizsgálaton voltam,semmi gondot nem észleltek,még a hüvelyi ultrahangon sem.Ezt a diagnózist kaptam: N9210/3 Uterus nagysága: 52x30 mm Endometrium vastagsága: 5,4mm. Endometrium-myometrium átmenet éles J.o. ov-ban 13mm széles tüsző. Korábbi kérdés: Tiszteletem! Kettő hete késik a menstruációm,folyamatosan hányingerem van, de a laborban is negatív lett a teszt és az ultrahangon sem látszik semmi.Ennek ellenére lehetséges, hogy babát várok? Előre is köszönöm válaszát. Tisztelettel: Márton Szibilla Válasz: Kedves Kérdező!Negativ terhességi teszt és negatív UH vizsgálat esetén nem valószinű terhesség.Hányingernek sok oka lehet.Kivizsgálást javasolok. Dr. Boros Miklós

        Dr. Boros Miklós válasza a vérzészavar témában

        Kedves Kérdező!A leletek alapján nincs terhesség.Egy hét után meg kell ismételni a vizsgálatokat.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. október 20., 14:25; Megválaszolva: 2011. október 21., 14:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó