• Terhességgel kapcsolatos kérdések

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webbeteg, Kérdéseim a következők: Terhesség alatt változik-e a méhnyálkahártya vastagsága-ha igen, akkor vékonyodhat-e? 10-11 hetes terhességben lehet-e a méh mérete 32X49mm? Előfordulhat-e, hogy a terhesség 11-16.hete között nem látszik a magzat a méhben? Tud-e úgy helyezkedni.... Terhességi teszt a 10-16. hét között is pozitív-e terhesség esetén? Az ilyenkor elvárt magas HCG értékek esetében is számít-e a napszak, ha a teszt bármely napszakban végezhető? Terhesség 10-13. hetében a progreszteron és ösztrogén hormonok értéke magasabb-e, mint nem terhes állapotban? -ha igen, kb. mekkora ez az érték? Köszönettel

        Dr. Deli Tamás válasza a terhesség témában

        Tisztelt Hölgyem! Igen. Nem. Nem. Nem. Nem tud. Igen. Nem számít. Igen. A nem terhes állapot többszöröse lehet.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. október 18., 22:48; Megválaszolva: 2011. október 19., 13:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: