• Terhesség és lábszárfekély

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        egy hete diagnosztizaltak a labszarfekelyt a jobb labamon,3 het mulva vagyok eloirva mutetre.most tudtam meg,hogy het hetes terhes vagyok.a kerdesem a kovetkezo;megtarthatom a babat a mutetol vagy maskepp jelentkezhetek mutetre a terhessegtol?van mar negy gyerekem.

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!A terhesség első 12.hetében semmilyen műtétet nem javaslunk.Beszélje meg és későbbre kérje a műtéti időpontot.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. október 18., 10:35; Megválaszolva: 2011. október 18., 11:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: