• Kiütések

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő / Doktorúr! 27 hetes terhes vagyok, és alkalmanként szúnyogcsípés szerű foltok jelennek meg a hasamon, némelyik akkora mint egy csípés, de általában nagyobb, és szabálytalan alakja van (fehér színű,és kiemelkedő, körülötte, pedig piros), egyszerre több is megjelenik, de csak a hasamon, és nagyon viszket. Általában az esti órákban, de volt, hogy délelőtt is. 1-1,5 óra alatt pedig eltűnik, mintha ott sem lett volna. Próbáltam keresni az okokat, de nem találtam hasonlóságot a napok között, amikor megjelenik. Mi lehet ez? Mi okozhatja? Milyen rendelésen jelentkezzek, főleg, ha olyankor nincs is mit "megmutatni"? Van-e köze a terhességhez? Segítségét előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! A jelenség csalánkiütés lehet, ennek oka lehet étel, gyógyszer, étrendkiegészítő, vitamin, stb. Vezessen étkezési naplót, abból kiderülhet, hogy mi okozza. Ha a csalánkiütés terjed, hólyagszerűvé válik, mielőbb keressen fel bőrgyógyászt, mert ez herpes gestationisra utalhat.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 12., 10:12; Megválaszolva: 2011. október 13., 11:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó