• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Doktor úr! 2007-ben császármetszéssel szültem kislányomat. Április óta a 2. gyermek összehozásán "dolgozunk" férjemmel, ami ez idáig nem sikerült. Pár éve ultrahangos vizsgálat során említette az orvos, hogy hátrahajló méhem van, összefüggésben van ez azzal, hogy nem esek teherbe?Mikor kell orvoshoz fordulnom , mennyi idő eltelte után? Mit tegyek, hogy teherbe essek? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Deli Tamás válasza a hátrahajló méh témában

        Tisztelt Kérdező! A hátrahajló méh miatt aggódni nem szükséges. Orvosi meddőségi kivizsgálás akkor indokolt, ha egy év elteltével sem sikerül teherbe esni, azaz jövő április után.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. október 09., 07:55; Megválaszolva: 2011. október 16., 11:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: