• Kell-e aggódnom???

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Dr.ÚR! Nőgyógyászati probléma miatt írok. Szeretném tudni ,hogy nekem 2001 be a férjem halálakor el múlt a menstuációm. Azután még pár alkalommal volt még pecsételő vérzésem. Azután egyedül voltam ,és nem éltem nemi életet. Majd 3 évvel ezelőtt újra féjhez mentem ,azóta élek megint rendszeres nemi életet. Egy ideje vannak alhasi fájdalmaim,és egyidőben jelentkezik a melleim érzékenysége is. az utóbbi időben a jobb mellem váladékozik (ELÖTEJ SZERÜ). Ezek a panaszok függetlenek a közösüléstől. Csináltam 1x tesztet és minkét csik kijöt,csak az alsó két széle volt erösebb árnyalatú . Hallottam már csodákrol pl: 60 éves nő szűlt ,meg kobor tüszökről . Akadtt olyan is akinek nincs menstuációja mégis terhes lett.Ezeket orvoszól is hallottam már. Kérdésem Létezik ez??? Lehetséges ,hogy ilyen tünetekkel ez akár meg eshet??? Válaszát előre is köszönöm!! Üdvözletem: Mária

        Dr. Herman Tünde válasza a terhesség, vérzészavar témában

        Kedves Kérdező! A terhesség bekövetkeztének lehet esélye, de ez meglehetősen csekély. A rendszertelenül jelentkező vérzések miatt mindenképpen nőgyógyászati vizsgálatra, UH-ra van szüksége. Az emlő váladékozása miatt történjen emlővizsgálat.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. október 07., 11:28; Megválaszolva: 2011. október 11., 13:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: