• Terhesség?-kiegészítés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        'Terhesség?' című kérdésemet kiegészíteném azzal, hogy szept.7-én és 14-én is néztek prolaktin szintet, és a normál tartományban volt, ahogy a progreszteron, ösztrogén, FHS, LH, TSH értékeim is, a HCG pedig 7-én 1,2 alatti volt (ahol 5 alatt normális nem terhes állapotban), 14-én pedig 'negatív', tehát mindkét esetben negatív. Tudom, hogy a tejcsorgást még más (agyalapi mirigy jóindulatú....) is okozhtaja, de a többi tünet... Több UH-ra nem merek menni, mert félek, hogy kidobnak. Tudom, hogy a terhesség meghatározásánál a 2 legbiztosabb tényező az UH és a laborvizsgálat, de számomra túl sok a többi 'véletlen', ezért kérdeztem, hogy lehetséges-e, hogy annyira rossz helyen van a baba, hogy az orvos hibáján kívül akár, de nem látható. Köszönettel,

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! Több ilyen című kérdést kaptunk, kérem, hogy egy előzményekkel együtt újra tegye fel kérdését.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. szeptember 30., 17:13; Megválaszolva: 2011. október 03., 08:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó