• Lehet hibás a terhességi teszt?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Férjemmel 2 hónapja próbálozunk a babával.Több mint egy hetet késik a menstruációm,van h.megkívánok bizonyos ételeket,amit eddig enem igazán,sokat eszek,sokkal fáradékonyabb vagyok,van h.napközben is ,amíg a kisfiam alszik,nekem is le kell feküdnöm,és este is sokkal hamarabb elalszom,ami eddig nem volt rám jellemző,még ha fáradt voltam,akkor sem.Ma csináltam egy tesztet,neg. lett,igaz nem reggel hanem délután.de rá van írva h. a nap bármely szakában lehet csinálni,de leginkább reggel.Akkor mi lehet a baj,vagy csak már a szervezetem bekpzeli magának ezt az egész terhesség dolgot?melyik a legmegbízhatóbb teszt?és hol vegyem azt ha van ilyen?mert orvoshoz csak akkor szeretnék menni ha poz lesz a teszt,addig nem kínzom magam vele.vagy csináljam meg néhány nap múlva megint,akkor reggel?válaszát előre is köszönöm:Trixi

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhességi teszt témában

        Kedves Trixi! Persze, lehet hibás a teszt, de ennek kicsi az esélye, ha pedig volt kontrollcsík, az azt jelenti, a teszt működik, arról is lehet szó, hogy korai volt a teszt végzése a teszt kisebb érzékenysége miatt, ezért ha továbbra sincs menses, 3 naponta csináljon tesztet. Nem minden teszt egyforma érzékenységű, én a Detego terhességi tesztet ajánlom, patikában kapható.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. szeptember 29., 14:14; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 12:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: