• Lochia,ami egyszer van,máskor nincs?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő! Az lenne a kérdésem,hogy normális e,hogy szülés után 1 héttel 1 nap van,2 nap nincs semmi? Keressek fel előbb egy orvost a 6 hetes kontrollnál,vagy várjam ki türelmesen a végét? Csak spontán módon szokott előjönni, nem akkor,ha emelek,vagy szoptatok. Már van 2 gyermekünk, akiknek a születésük után ilyen nem volt. Az elsőnél 3 hét alatt lecsengett,a másodiknál elhúzódó volt, de ott is csak kevés "barnázások" voltak a végén. Előre is köszönöm a válaszát!

        Dr. Boros Miklós válasza a lochia témában

        Kedves Kérdező!A tisztulás hetekig tart és egyre színtelenebbnek kell lenni a lochiának.Ha szoptatás alatt görcsöl,akkor a folyamat gyorsabb.Szintelen folyás véressé válása esetén nőgyógy.vizsgálat szükséges.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. szeptember 28., 07:47; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 09:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: