• Lehet- e babám!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr , Nő! Az első fiam születése után 8 hónappal, gerincsérvvel műtöttek, a második fiam születése után 3 éve, pajzsmiriggyel. Jelenleg is alul működik és már 1.5 hónapja 175mg -al szedem a Letrox-ot. Azt szeretném megtudni hogy szeretnénk babát, és lehet -e? Jelent e problémát hogy esetleg nem állt még be a hormon működés? Meg általánosítható e az hogy mindkét terhességem után műtöttek valamivel és lehet e baj a 3. terhesség után? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!Nincs összefüggés.A petefészek működés pedig vizsgálatokkal ellenőrizhető.Jelentkezzen nőgyógyászaton.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. szeptember 27., 18:35; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 16:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó