• Menszesz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó Napot Azt szeretném kérdezni hogy én július 16-án szültem simán és utánna tartott a vérzésem 3 hétig. Voltam már a 6 hetes vizsgálaton minden rendben volt.De azóta még nem jöt meg a menszeszem. Agodjak vagy csak idö kell mig ismét helyre áll?? Válaszát előre is köszönöm!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező! Korai még aggódni. Teljesen változó, hogy kinek mikor áll vissza a ciklusa, sőt, ha szoptat, akkor pedig ez is késlelteti a mensest. Viszont védekezni kell, mert kiszámíthatatlan, mikor van ovulációja.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. szeptember 22., 19:11; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 18:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó