• Vajon ez a megfelelő terápia?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr -Doktornő!2 éven belül volt 2 habituális vetélésem ugyanabban az időszakban 5-6.hétben.Genetikai vizsgálat negatív lett.Immunológiai laborlelet alapján(ANA gyenge homogén pos.,ENA-profile pos.adsDNApos.aPSenyhe pos)diagn.:NDC.3 Hónap Prednisolon10mg napi adag mellett DNS:82 - ről 114-re nőtt.Az orvosom napi 20 mg-ra növelte a dózist.Gyermeket szeretnék vajon ez a megfelelő terápia?Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Deli Tamás válasza a vetélés témában

        Tisztelt Hölgyem! Az NDC kezelése és a kezelési eredmény kontrollálása immunológus szakorvos feladata - mivel a laborleletek alapján 10 mg Prednisolonnal nem volt kielégítő az immunszuppresszáns hatás, a dózis emelését, majd a laborok ismételt kontrollját kell elvégezni. Orvosa nyilván így tett.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. szeptember 18., 14:01; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 18:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: