• Mi a baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        25 éves lány vagyok, az a problémám hogy a 2. gyermekem születésekor, nyomás közben férecsúszott a méhszályam azt mondta az orvos. Visszakellett ráncigálni mert azt mondta hogy inkább most mint késöbb plasztikázni kelljen. Pár napja erös fájdalmam van a méhemnél. Mitöl lehet ez ? Elrákosodhat ettöl a ráncigálástól? Várom mielöbbi válaszát. Köszönöm

        Dr. Deli Tamás válasza a szülés témában

        Tisztelt Hölgyem! Orvosilag sajnos teljességgel értelmezhetetlen az is, hogy "félre csúszott a méhszája", de az is, hogy "vissza kellett rángatni". Mivel nem tudom, mi történt, nem nagyon tudok állást foglalni, de valószínűtlen, hogy "elrákosodna a ráncigálástól". Pontosabbat persze erről az a kolléga tud mondani, aki a ráncigálást végrehajtotta, szerintem őt kérdezze.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. szeptember 17., 17:56; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 18:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: