• Peteérés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Babát szeretnénk csak hogy jobb oldalt elvan zárodva a petevezeték és peteérésem csak jobb oldalon van. nem fordul át a baloldara ebbe kérném a tanácsát hogy valami hormon kezelésel nem lehetne átforditani? nekem nincs annyi pénzem hogy beültetést válaljak. köszönöm a válaszát.

        Dr. Vereczkey Attila válasza a peteérés témában

        Tisztelt Asszonyom! Nincs ilyen kezelés, a petevezetőt nem lehet „átfordítani”. Az Ön esetében vizsgálni kellene a másik petevezető átjárhatóságát, majd ezt követően ovuláció indukciót végezni. Ennek hatására talán a másik oldalon is keletkezik tüszőérés. Üdvözlettel, Dr.Vereczkey Attila


        Dr. Vereczkey Attila
        Meddőségi specialista

        Dr. Vereczkey Attila

        Kérdés: 2011. szeptember 16., 20:31; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 14:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: