• Megvonásos vérzés mellett terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv! A barátnőm elkezdett fogamzásgátlót szedni. Megtartotta az első szünetet, majd megint elkezdte szedni a tablettát, de a megvonásos vérzés folytatódott (3 hete tart), orvos azt mondta, hogy ez normális. Viszont felmerült a terhesség gyanúja (erős érzékenység a szagokra). Az lenne a kérdés, hogy a vérzés (ha tovább folytatódik) kizárja-e a terhesség lehetőségét. Nagyon köszönöm a válaszát!

        Dr. Veress Dóra válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! Ha a tabletta szedésre vonatkozó tanácsokat betartották, akkor kicsi az esélye annak, hogy a barátnője terhes legyen, de a vérzés nem zárja ki ennek a lehetőségét. Végezzenek el egy terhességi tesztet, akkor megtudhatják, hogy a szagérzékenység mellett terhességről van-e szó?


        Kérdés: 2011. szeptember 15., 22:21; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 23:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: