• Vetélés után meddig normális

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt weben keresztül segítő orvos! A múlt héten - több, mint 5 héten át diagnosztizált blighted ovum után - volt egy komplett, spontán vetélésem. A nagyon erős, darabos vérzés 6-7 napig tartott,kisebb görcsökkel, de más panaszok nélkül. 2-3 napja egyre halványodónak tűnő, de még rendszeres, minimális barnás váladék jelenik meg. Tegnap voltam kontrollon, ahol mindent rendben találtak. Mennyi ideig tekinthető normálisnak ez a minimális barnás váladékozás vetélés után? Köszönöm a segítségét!

        Dr. Boros Miklós válasza a vetélés témában

        Kedves Kérdező!Ha rendben találták akkor nincs teendő.Ha 3 hétnél tovább tart menjen vissza kontrollra.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. szeptember 15., 17:04; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 07:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó