• Teherbeesés problémája

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Olyan problémám lenne hogy Április eleje óta nem volt rendes menstruációm. Elmentem a nőgyógyászomhoz és Júliusban felírt egy gyógyszert ami segítette abban hogy menstruáltam 5napig.Ez Július 25én végetért. Azóta megint semmi. A párom most próbálkozunk a kisbabával, de mivel nem volt 2hónapja vérzésem nem tudom így teherbe tudok-e esni. Vissza kellene mennem nőgyógyászhoz de most szabadságon van. Mit tegyek? így lehet babám?így nagyobb az esélye hogy ha teherbe esek hogy nem tud rendesen megtapadni és elvetélhete? kérem írja meg hogy tudnék teherbe esni. Minden vizsgálaton voltam (rákszűrés, vérvétel) és szervileg semmi problémám nincsen.

        Dr. Boros Miklós válasza a teherbeesés témában

        Kedves Kérdező!Steril kivizsgálást kellene elkezdeni,ahol tisztáznák,hogy rendben van-e a peteérése,átjárható-e a petevezeték.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. szeptember 15., 12:17; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 07:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: