• Babavárás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Párommal már egy éve próbálkozunk, de eddig még nem sikerült teherbe esnem. Próbálkozásaink előtt 9 évig szedtem a Triquilar fogamzásgátló tablettát. Párom is és én is több vizsgálaton voltunk már, és mind a kettőnket rendben találtak. Mit tanácsol nekünk?

        Dr. Deli Tamás válasza a gyermektelenség témában

        Tisztelt Hölgyem! Keressenek fel meddőségi szakrendelést, ahol eldöntik, a "több vizsgálat" lefedett-e minden szükségeset vagy további vizsgálatok is kellenek (feltehetőleg igen).


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. szeptember 13., 20:35; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 22:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: