• Menstruációs zavAR

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó Napot Kívánok! Egy kérdésem lenne önökhöz ,ebben a hónapban késik a menstruációm. És azt szeretném kérdezni hogy vajon lehet az az oka hogy elözö hónapban műtöttek Cysta colli val ami a torkomban volt elég szépen meggyógyult már olyan 17 én műtöttek meg és azóta nem jelenkezet most 8 án keletet volna megjönnie de késik és nem tudom mi lehet az oka élek nemi élettet meg szakításos közüsüléssel de a páromnak van kicsikorában volt egy here gyulladása de mondjuk azt kezelték és azt mondták nincs el zárodása nem tudom felléphet e terhesség vagy csak menstruációs zavaraim vannak? Nem tudom eldönteni . Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Veress Dóra válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! Nem valószínű, hogy a nyaki műtét okozná a menstruáció késését. A megszakításos közösülés nem zárja ki a terhesség kialakulását, de valószínűbb, hogy csak átmeneti problémáról van szó. A bizonyosság érdekében, ha néhány napon belül nem jön meg a vérzése, csináljon egy terhességi tesztet.


        Kérdés: 2011. szeptember 13., 09:40; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 00:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: