• Hogyan tudjuk minimalizálni a terhesség esélyét?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az lenne a problémám, hogy 1 hete védekezés nélkül csináltuk a párommal, és nem mentem el benne, hanem 20 perccel azután, miután kivettem. Most egy hétre rá, megkellet volna jönnie neki, de remélem késik és nem adódnak gondok. Hogyan tudnám minimalizálni annak esélyét, hogy megjöjjön neki. (remélem nem terhes) - ugyanis az előváladéktól csak nem esett teherbe mindenesetre holnap csinálunk egy gyors tesztet, és azután meglátjuk hogyan tovább. Megkérném sürgősen válaszoljon a kérdésre. Előre is köszönöm

        Dr. Veress Dóra válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! A rossz hír, hogy az előváladék is tartalmazhat spermiumokat, így akár teherbe is eshetett a barátnője. Lehetett volna esemény utáni tablettát bevenni, de sajnos most, már egy hét elteltével nem védené ki a teherbeesést. Így annyit tudok javasolni, hogy várják meg a menstruációt, illetve néhány nap múlva csináljanak egy terhességi tesztet.


        Kérdés: 2011. szeptember 11., 16:10; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 00:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: